Ontwikkelingsmanager

Daag ons uit, er kan veel meer dan je denkt.”
 
Celine Lonis — ontwikkelingsmanager Business Park Rotterdam The Hague Airport
 
“We gaan in het businesspark uit van organische groei. Groei uitsluitend gestuurd door de vragen uit de markt; van ondernemers en gebruikers. Er is hier inmiddels veel gerealiseerd. Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ondernemers volop kansen.” Celine Lonis: “Het stedenbouwkundig plan is flexibel genoeg om in te spelen op de wensen van ondernemers. We kunnen snel schakelen om een maatwerkoplossing aan alle kansrijke ondernemers te bieden.”
 
Als vastgoedontwikkelaar ziet Celine Lonis uit naar verrassende en bijzondere verzoeken. “Het mag wat mij betreft best iets bijzonders zijn. Innovatieve ideeën en ondernemers die out-of-the-box denken en doen, daar staan we zeker voor open.” Enthousiast vervolgt ze: “Er zijn in Business Park Rotterdam The Hague Airport genoeg plekken, sommige ook tijdelijk, waar we dit graag faciliteren.” Zoals op de mooie open, groene plekken aan de Airportbaan? “Dat kan, maar waarom niet hier op het Airportplein. Dat zou mooi meewerken aan de beleving en de dynamiek. En dit plein verdient onze focus, want het moet uitgroeien tot een vanzelfsprekend middelpunt op deze luchthaven.”
 
“Langs de Airportbaan, de hoofdentree van het businesspark, zijn nog diverse plekken beschikbaar waar, geheel op maat en naar wens van de klant, zelfstandige kantoorpaviljoens vanaf 2.500 m2 gerealiseerd kunnen worden. Er staan daar al een aantal prachtige voorbeelden van.” Lonis besluit: “We bieden iets unieks: naar wens kunnen gebouwen in het businesspark worden gekocht door de eindgebruiker, of door een investeerder. We nodigen ondernemers daarom graag uit om hier mee te investeren, én te profiteren.”