Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is een mooie upgrade. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Nabij Rotterdam centrum, Delft en Den Haag. En met volop parkeergelegenheid en de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, voorhanden.

Kantoor of bedrijfsruimte kopen, huren of zelf ontwikkelen? 

Klik hier voor het aanbod

Transfer your office

In Business Park Rotterdam The Hague Airport zijn per direct kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar, zoals in Cornerstone en Freight Center. Of ontwikkel uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met het makelaarsteam.

Aanbod

In het Business Park Rotterdam The Hague Airport kunt u per direct flexibele kantoorruimte huren in het imposante kantoorgebouw Cornerstone, gelegen aan het Rotterdam Airportplein. Ook in het Freight Center is hoogwaardige kantoor- en loodsruimte te huur. Op Airside zijn hangars met kantoorruimte te huur.

U wilt liever uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte, geheel naar eigen wensen, ontwikkelen. Dat kan ook. Er zijn diverse kavels beschikbaar. Lees hier interviews met ondernemers en andere betrokkenen in het businesspark.

Interesse?
Het makelaarsteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden op Business Park Rotterdam The Hague Airport en beantwoordt indien nodig al uw vragen!

Locatie

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla's, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Het businesspark is ook de locatie voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Het luchthavengebouw, brasserie Waalhaven, het kinderdagverblijf en het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, bieden de voorzieningen, die u als ondernemer wenst.

Hoogwaardige buitenruimte

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom werken we voortdurend aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en het verder verbeteren van de buitenruimte.

Cornerstone verwelkomt nieuwe huurders

Rotterdam Airport Vastgoed B.V. heeft recent twee huurtransacties afgerond in kantoorverzamelgebouw Cornerstone, gelegen in het Business park van Rotterdam The Hague Airport. Zowel ‘Commodity Line’ als ‘Leasure to be’ hebben gekozen voor Cornerstone vanwege de goede nationale en internationale bereikbaarheid van Rotterdam The Hague Airport in combinatie met de gebouwkwaliteit van Cornerstone. Naast Commodity Line en Leasure to Be zijn o.a. Dura Vermeer, Regus, Solid Recruitment, Turkish Airlines en Ulstein gevestigd in Cornerstone.
 
Momenteel is er nog ca. 3.300 m² kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar in Cornerstone. Dit metrage is beschikbaar in units vanaf ca. 150 m² v.v.o.
 
Ontwikkelingen Business park
Naast de beschikbare kantoorruimte in Cornerstone biedt het Business park ook andere vestigingsmogelijkheden. Voor de ontwikkeling van een eigen kantoorgebouw zijn er diverse kavels beschikbaar. Hierop kan, in samenspraak met Rotterdam Airport Vastgoed B.V. een turn-key kantoorgebouw worden ontwikkeld. Ook zijn er kavels aan de start- en landingsbaan beschikbaar voor luchthaven gerelateerde opslag en distributie, eventueel in combinatie met kantoorruimte.
 
Naast de commerciële ontwikkelmogelijkheden zal ook het openbaar gebied worden opgewaardeerd. Zo wordt het Airportplein tussen Cornerstone en de terminal op korte termijn volledig vernieuwd, zodat het aansluit op de behoeftes van gebruikers van Rotterdam The Hague Airport en het bijbehorende Business park.
 
Rotterdam Airport Vastgoed
Rotterdam Airport Vastgoed B.V. is een samenwerking tussen Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Real Estate. Onderdeel van deze samenwerking is de ontwikkeling van Rotterdam The Hague Airport als groeiende, internationale luchthaven en de ontwikkeling van het Business park van Rotterdam The Hague Airport.
 
Schiphol Real Estate is 100% dochter van Schiphol Group en houdt zich bezig met het ontwikkelen van, het beleggen in, het beheer van en de exploitatie van commercieel vastgoed op en rond Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Lelystad Airport en Rotterdam Airport. Internationaal is het bedrijf actief nabij de luchthaven Malpensa van Milaan en op Hong Kong International Airport.

Nieuws

Hier vindt u nieuws over en persberichten van Business Park Rotterdam The Hague Airport.  

You’re welcome

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie om de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en Europees tot de beste in zijn soort te behoren. Deze ambitie krijgt in snel tempo vorm. Rotterdam The Hague Airport is een attractieve, groeiende, moderne luchthaven. U kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport dagelijks naar ruim veertig (Europese) steden vliegen, zoals Londen, München, Wenen, Istanbul en Madrid. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent veel gemak, comfort en tijdwinst.

Naar de luchthaven