Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is een mooie upgrade. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Nabij Rotterdam centrum, Delft en Den Haag. En met volop parkeergelegenheid en de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, voorhanden.

Kantoor of bedrijfsruimte kopen, huren of zelf ontwikkelen? 

Klik hier voor het aanbod

Transfer your office

In Business Park Rotterdam The Hague Airport zijn per direct kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar, zoals in Cornerstone en Freight Center. Of ontwikkel uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met het makelaarsteam.

Aanbod

In het Business Park Rotterdam The Hague Airport kunt u per direct flexibele kantoorruimte huren in het imposante kantoorgebouw Cornerstone, gelegen aan het Rotterdam Airportplein. Ook in het Freight Center is hoogwaardige kantoor- en loodsruimte te huur. Op Airside zijn hangars met kantoorruimte te huur.

U wilt liever uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte, geheel naar eigen wensen, ontwikkelen. Dat kan ook. Er zijn diverse kavels beschikbaar. Lees hier interviews met ondernemers en andere betrokkenen in het businesspark.

Interesse?
Het makelaarsteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden op Business Park Rotterdam The Hague Airport en beantwoordt indien nodig al uw vragen!

Locatie

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla's, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Het businesspark is ook de locatie voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Het luchthavengebouw, brasserie Waalhaven, het kinderdagverblijf en het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, bieden de voorzieningen, die u als ondernemer wenst.

Hoogwaardige buitenruimte

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom werken we voortdurend aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en het verder verbeteren van de buitenruimte.

MaaS komt eraan!

Rotterdam The Hague Airport is op dit moment goed te bereiken met de auto. Echter valt er op het gebied van andere vervoersmiddelen en vooral nieuwe vervoersmiddelen veel winst te behalen. Belangrijk is, dat alle werknemers in het gebied en alle passagiers (zowel zakelijk als recreatief) op een zorgeloze manier van en naar de luchthaven kunnen reizen. Om reizigers een op-maat-gemaakte reis te kunnen bieden, wordt er geëxperimenteerd met MaaS.


Mobility as a Service
MaaS staat voor Mobility as a Service en is een pilotproject. Doel is om reizigers te ontzorgen in hun reis van en naar Rotterdam The Hague Airport. Via MaaS kan men uiteindelijk een reis plannen, boeken, aanpassen en betalen. Daarnaast worden gebruikers van MaaS ondersteund met op-maat-gemaakt advies. Doet zich een bepaalde situatie voor onderweg, denk aan file, dan past MaaS direct het advies hierop aan. Momenteel werken onder andere Schiphol Real Estate, Rotterdam The Hague Airport, De Verkeersonderneming, Gemeente Rotterdam en Gemeente Den Haag samen om MaaS vorm te geven.


Kijkje in de toekomst
In onderstaande animaties wordt alvast vooruitgeblikt. Met elkaar hopen we uiteindelijk onderstaand beeld te bereiken. Zorgeloos reizen van en naar Rotterdam The Hague Airport is dichterbij dan je denkt.


Hoe werkt MaaS?
Bekijk deze video en zie hoe het werkt.


De klantreis
Bekijk hier de klantbeleving.


Blijf op de hoogte
Meer weten over MaaS? Of wil je op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op: www.rotterdamthehagueairport.nl/maas

Nieuws

Hier vindt u nieuws over en persberichten van Business Park Rotterdam The Hague Airport.  

You’re welcome

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie om de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en Europees tot de beste in zijn soort te behoren. Deze ambitie krijgt in snel tempo vorm. Rotterdam The Hague Airport is een attractieve, groeiende, moderne luchthaven. U kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport dagelijks naar ruim veertig (Europese) steden vliegen, zoals Londen, München, Wenen, Istanbul en Madrid. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent veel gemak, comfort en tijdwinst.

Naar de luchthaven