Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is een mooie upgrade. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Nabij Rotterdam centrum, Delft en Den Haag. En met volop parkeergelegenheid en de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, voorhanden.

Kantoor of bedrijfsruimte kopen, huren of zelf ontwikkelen? 

Klik hier voor het aanbod

Transfer your office

In Business Park Rotterdam The Hague Airport zijn per direct kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar, zoals in Cornerstone en Freight Center. Of ontwikkel uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met het makelaarsteam.

Aanbod

In het Business Park Rotterdam The Hague Airport kunt u per direct flexibele kantoorruimte huren in het imposante kantoorgebouw Cornerstone, gelegen aan het Rotterdam Airportplein. Ook in het Freight Center is hoogwaardige kantoor- en loodsruimte te huur. Op Airside zijn hangars met kantoorruimte te huur.

U wilt liever uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte, geheel naar eigen wensen, ontwikkelen. Dat kan ook. Er zijn diverse kavels beschikbaar. Lees hier interviews met ondernemers en andere betrokkenen in het businesspark.

Interesse?
Het makelaarsteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden op Business Park Rotterdam The Hague Airport en beantwoordt indien nodig al uw vragen!

Locatie

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla's, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Het businesspark is ook de locatie voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Het luchthavengebouw, brasserie Waalhaven, het kinderdagverblijf en het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, bieden de voorzieningen, die u als ondernemer wenst.

Hoogwaardige buitenruimte

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom werken we voortdurend aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en het verder verbeteren van de buitenruimte.

MaaS – Mobility as a Service

MaaS is een nieuw initiatief, een reisplatform, dat reizigers faciliteert in en informeert over de reis van, naar en vanaf de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Zorgeloos en op tijd reizen, dat is het doel. Na veel onderzoeken, overleggen en andere voorbereidingen gaat in november een experiment van enkele weken van start waarin een geselecteerde groep gebruikers wordt gestimuleerd om gebruik te maken van andere vervoersopties – dan de eigen auto – om naar Rotterdam The Hague Airport te komen.

In deze pilot adviseert MaaS werknemers van het Business Park hoe ze het snelste met besloten vervoer naar hun werk kunnen komen. Denk hierbij aan (deel)taxi, deelfiets en openbaar vervoer. Alles behalve de eigen auto.

In de toekomst moet MaaS uiteraard ook de reizigers van de luchthaven faciliteren. Uit onderzoek is gebleken dat er bovengemiddelde interesse is voor een dergelijke service. Vervoersmogelijkheden zoals bakfietsen en segways maken in de toekomst wellicht ook onderdeel uit van deze service. Wil je op de hoogte blijven van MaaS? Houd dan de website www.maas-rtha.nl goed in de gaten.

Nieuws

Hier vindt u nieuws over en persberichten van Business Park Rotterdam The Hague Airport. 

You’re welcome

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie om de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en Europees tot de beste in zijn soort te behoren. Deze ambitie krijgt in snel tempo vorm. Rotterdam The Hague Airport is een attractieve, groeiende, moderne luchthaven. U kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport dagelijks naar ruim veertig (Europese) steden vliegen, zoals Londen, München, Wenen, Istanbul en Madrid. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent veel gemak, comfort en tijdwinst.

Naar de luchthaven