Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is een mooie upgrade. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Nabij Rotterdam centrum, Delft en Den Haag. En met volop parkeergelegenheid en de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, voorhanden.

Kantoor of bedrijfsruimte kopen, huren of zelf ontwikkelen? 

Klik hier voor het aanbod

Transfer your office

In Business Park Rotterdam The Hague Airport zijn per direct kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar, zoals in Cornerstone en Freight Center. Of ontwikkel uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met het makelaarsteam.

Aanbod

In het Business Park Rotterdam The Hague Airport kunt u per direct flexibele kantoorruimte huren in het imposante kantoorgebouw Cornerstone, gelegen aan het Rotterdam Airportplein. Ook in het Freight Center is hoogwaardige kantoor- en loodsruimte te huur. Op Airside zijn hangars met kantoorruimte te huur.

U wilt liever uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte, geheel naar eigen wensen, ontwikkelen. Dat kan ook. Er zijn diverse kavels beschikbaar. Lees hier interviews met ondernemers en andere betrokkenen in het businesspark.

Interesse?
Het makelaarsteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden op Business Park Rotterdam The Hague Airport en beantwoordt indien nodig al uw vragen!

Locatie

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla's, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Het businesspark is ook de locatie voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Het luchthavengebouw, brasserie Waalhaven, het kinderdagverblijf en het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, bieden de voorzieningen, die u als ondernemer wenst.

Hoogwaardige buitenruimte

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom werken we voortdurend aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en het verder verbeteren van de buitenruimte.

Rotterdam The Hague Airport is volop in beweging

De uitbreiding van de terminal, de komst van het Ibis Hotel en de realisatie van meer parkeerplekken. Allemaal veranderingen die er voor zorgen dat Rotterdam The Hague Airport volop in beweging is. Zo ook het aangrenzende Business Park Rotterdam The Hague Airport, waar kavels beschikbaar zijn voor nieuwe kantoorconcepten of logistieke invulling.

 

Bekijk onze nieuwe plankaart om te zien wat er veranderd is de afgelopen tijd en hoe het gebied er in de nabije toekomst uit komt te zien.

 

Op dit moment is het nog mogelijk om een kavel te reserveren waar ruimte is voor kantoorontwikkeling tot 2.500 m2 of tot 3.900 m2. Daarnaast zijn er momenteel twee ruimtes beschikbaar in kantoorverzamelgebouw Cornerstone. Het gaat om kantoorruimte van 410 m2 en 450 m2. Cornerstone ligt pal tegenover de aankomst- en vertrekhal, en ligt dus dicht bij alle faciliteiten die de luchthaven biedt. Het pand is daarbij ook van alle gemakken voorzien waaronder: een gezamenlijke receptie, een Regus businesscenter en een inpandige garage. Cornerstone beschikt bovendien over een fantastisch uitzicht, over de landingsbaan én op de skyline van Rotterdam.

 

Goed om te weten is dat op dit moment wordt gewerkt aan de bereikbaarheid van het gebied. MaaS (Mobility as a Service) gaat zorgen voor een flinke verbetering van de bereikbaarheid. Lees hier meer over MaaS.

 

Wil jij je ook vestigen op het dynamische business park van de luchthaven? Informeer dan naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Krijn Hogenbirk, hogenbirk_k@schiphol.nl.

Nieuws

Hier vindt u nieuws over en persberichten van Business Park Rotterdam The Hague Airport.  

You’re welcome

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie om de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en Europees tot de beste in zijn soort te behoren. Deze ambitie krijgt in snel tempo vorm. Rotterdam The Hague Airport is een attractieve, groeiende, moderne luchthaven. U kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport dagelijks naar ruim veertig (Europese) steden vliegen, zoals Londen, München, Wenen, Istanbul en Madrid. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent veel gemak, comfort en tijdwinst.

Naar de luchthaven