Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is een mooie upgrade. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Nabij Rotterdam centrum, Delft en Den Haag. En met volop parkeergelegenheid en de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, voorhanden.

Kantoor of bedrijfsruimte kopen, huren of zelf ontwikkelen? 

Klik hier voor het aanbod

Transfer your office

In Business Park Rotterdam The Hague Airport zijn per direct kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar, zoals in Cornerstone en Freight Center. Of ontwikkel uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met het makelaarsteam.

Aanbod

In het Business Park Rotterdam The Hague Airport kunt u per direct flexibele kantoorruimte huren in het imposante kantoorgebouw Cornerstone, gelegen aan het Rotterdam Airportplein. Ook in het Freight Center is hoogwaardige kantoor- en loodsruimte te huur. Op Airside zijn hangars met kantoorruimte te huur.

U wilt liever uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte, geheel naar eigen wensen, ontwikkelen. Dat kan ook. Er zijn diverse kavels beschikbaar. Lees hier interviews met ondernemers en andere betrokkenen in het businesspark.

Interesse?
Het makelaarsteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden op Business Park Rotterdam The Hague Airport en beantwoordt indien nodig al uw vragen!

Locatie

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla's, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Het businesspark is ook de locatie voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Het luchthavengebouw, brasserie Waalhaven, het kinderdagverblijf en het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, bieden de voorzieningen, die u als ondernemer wenst.

Hoogwaardige buitenruimte

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom werken we voortdurend aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en het verder verbeteren van de buitenruimte.

Twee nieuwe huurders voor gebouw Cornerstone

Ulstein Design & Solutions B.V. en Chain Holding B.V. huren in het totaal circa 1.100 m² kantoorruimte en zullen zich op korte termijn huisvesten in gebouw ‘Cornerstone’ aan het Airportplein te Rotterdam. Het energiezuinige kantoorgebouw, eigendom van Rotterdam Airport Vastgoed, is gelegen direct tegenover de luchthaven terminal en biedt direct uitzicht op de start- en landingsbaan.

 

Ulstein Design & Solutions B.V.

Ulstein (voorheen Ulstein Sea of Solutions) heeft een huurovereenkomst gesloten voor ruim 600 m² kantoorruimte gelegen op de 6e verdieping, alsmede 20 parkeerplaatsen. Ulstein Design & Solutions B.V., een dochteronderneming van Ulstein Group, is een dynamisch designbedrijf bekend om haar innovatieve ontwerpen van zware offshore schepen.

 

Chain Holding B.V.

Chain heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 500 m² kantoorruimte gelegen op de 8e verdieping met 10 bijbehorende parkeerplaatsen. Chain Holding B.V. heeft veel ervaring met projecten in specialistische technische branches. Met die ervaring zorgen zij voor grip op planningen, kosten en de inzet van mensen.

 

Beide partijen kozen voor deze plek op basis van de kwaliteit van zowel het gebouw, de bereikbaarheid (met eigen en openbaar vervoer) alsmede de op deze locatie aanwezige voorzieningen (waaronder horeca en hotels). In gebouw ‘Cornerstone’ zijn eveneens gevestigd Dura Vermeer, Regus en Turkish Airlines. Op dit moment is er nog circa 4.700 m² beschikbaar voor verhuur. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) en DTZ Zadelhoff bemiddelde bij beide transacties.

Nieuws

Hier vindt u nieuws over en persberichten van Business Park Rotterdam The Hague Airport. 

You’re welcome

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie om de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en Europees tot de beste in zijn soort te behoren. Deze ambitie krijgt in snel tempo vorm. Rotterdam The Hague Airport is een attractieve, groeiende, moderne luchthaven. U kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport dagelijks naar ruim veertig (Europese) steden vliegen, zoals Londen, München, Wenen, Istanbul en Madrid. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent veel gemak, comfort en tijdwinst.

Naar de luchthaven