Uw ambities vragen om passende huisvesting. Ondernemen vanuit Business Park Rotterdam The Hague Airport is een mooie upgrade. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Nabij Rotterdam centrum, Delft en Den Haag. En met volop parkeergelegenheid en de luchthaven voor de deur zijn alle voorzieningen, die u als ondernemer wenst, voorhanden.

Kantoor of bedrijfsruimte kopen, huren of zelf ontwikkelen? 

Klik hier voor het aanbod

Transfer your office

In Business Park Rotterdam The Hague Airport zijn per direct kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar, zoals in Cornerstone en Freight Center. Of ontwikkel uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met het makelaarsteam.

Aanbod

In het Business Park Rotterdam The Hague Airport kunt u per direct flexibele kantoorruimte huren in het imposante kantoorgebouw Cornerstone, gelegen aan het Rotterdam Airportplein. Ook in het Freight Center is hoogwaardige kantoor- en loodsruimte te huur. Op Airside zijn hangars met kantoorruimte te huur.

U wilt liever uw eigen kantoorvilla of bedrijfsruimte, geheel naar eigen wensen, ontwikkelen. Dat kan ook. Er zijn diverse kavels beschikbaar. Lees hier interviews met ondernemers en andere betrokkenen in het businesspark.

Interesse?
Het makelaarsteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden op Business Park Rotterdam The Hague Airport en beantwoordt indien nodig al uw vragen!

Locatie

Business Park Rotterdam The Hague Airport biedt ruimte aan kleinschalige kantoorvilla's, grote kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Het businesspark is ook de locatie voor recreatieve en uiteraard luchtvaartgebonden faciliteiten. Het luchthavengebouw, brasserie Waalhaven, het kinderdagverblijf en het luxe Worldhotel Wings, direct naast de terminal, bieden de voorzieningen, die u als ondernemer wenst.

Hoogwaardige buitenruimte

Niet alleen de gebouwen, maar ook de buitenruimte in Business Park Rotterdam The Hague Airport is zorgvuldig vormgegeven. Met aandacht voor kwaliteit, schoon en veilig. Volop ruimte, groen en water creëren hier een prettig leefgebied voor alle gebruikers. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom werken we voortdurend aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en het verder verbeteren van de buitenruimte.

Uitbreiding Bagagehal & Terminal

Naast de werkzaamheden tussen de terminal en het business park worden ook aan de zijde van de luchthaven volop vernieuwingen aangebracht. De luchthaven is de afgelopen jaren gegroeid van 700.000 passagiers per jaar naar 1,7 miljoen per jaar. Deze groei vraagt om en uitbreiding van de capaciteit van de huidige bagagehal en terminal.

Er zal een nieuwe bagagehal verschijnen ter hoogte van de huidige vliegclub RAC. Dura Vermeer is geselecteerd als bouwkundig aannemer voor het bouwen van de nieuwe bagagehal, die in omvang zal toenemen van 500 m2 naar 3500 m2. Binnenkort worden de bouwhekken geplaatst en zal de bouw van start gaan. Naar verwachting zullen het gebouw en het nieuwe bagagesysteem in november volledig operationeel zijn.

In de terminal, gebouwd in 1956 en verbouwd in 1969, gaat ook een hoop veranderen als gevolg van de toename van het aantal passagiers. Om aan operationele verplichtingen en veiligheidseisen te kunnen blijven voldoen, bereidt Rotterdam The Hague Airport een uitbreiding van de terminal voor.

Er komt een tijdelijk vertrekhal om werkzaamheden en passagiers van elkaar te scheiden. Tussen november en december wordt deze tijdelijke vertrekhal opgebouwd. Daarna gaan de werkzaamheden voor de uitbreiding van de terminal van start die in totaal circa 1,5 jaar zullen gaan duren.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in de terminal. Voor alle informatie kunt u altijd terecht op www.rotterdamthehagueairport.nl/verbouwingen-en-vernieuwingen/

Nieuws

Hier vindt u nieuws over en persberichten van Business Park Rotterdam The Hague Airport.  

You’re welcome

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie om de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en Europees tot de beste in zijn soort te behoren. Deze ambitie krijgt in snel tempo vorm. Rotterdam The Hague Airport is een attractieve, groeiende, moderne luchthaven. U kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport dagelijks naar ruim veertig (Europese) steden vliegen, zoals Londen, München, Wenen, Istanbul en Madrid. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport betekent veel gemak, comfort en tijdwinst.

Naar de luchthaven