Kerngegevens
Objecttype: single tenant kantoor
Beschikbaar: ca. 2.100 m2 vvo
 
Parkeerplaatsen gelegen onder het eigen gebouw
Oplevering: januari 2023

Je eigen plek uitstekend bereikbaar

In het hart van de dynamische luchthaven ligt dit luxe kantoorgebouw aan de Airportbaan nummer 19 op het Business Park Rotterdam The Hague Airport. Jouw business profiteert hier van de dynamiek van de luchthaven met diverse faciliteiten zoals restaurants, winkels, hotels en de uitstekende bereikbaarheid van deze locatie.

Bijzonder hedendaags gebouw

De moderne kantoorvilla beslaat in totaal circa 2.112 m² v.v.o en beschikt over een eigen entree op de begane grond en dakopbouw met ruim dakterras. Parterre kent een zeer hoogwaardig opleveringsniveau dat volledig voldoet aan de hedendaagse eisen van modern energiezuinig kantoorgebruik met een optimaal binnenklimaat.

Ruimte genoeg

Het hele gebouw van circa 2.100 m² v.v.o. kan worden gehuurd en is als volgt verdeeld: op de begane grond bevindt zich de entree. de eerste verdieping is circa 706 m² v.v.o., de tweede en derde verdieping zijn circa 703 m² v.v.o. en op de vierde verdieping is het dakterras gelegen.

Ligging en bereikbaarheid

Door de directe ligging aan de A13 is Rotterdam The Hague Airport met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Vanaf Rotterdam Centraal Station is er een directe busverbinding (lijn 33) naar Rotterdam Airport. Deze buslijn sluit aan op de snelle RandstadRail (metrolijn E). Hierdoor bent u in 15 minuten op Rotterdam Centraal en in 35 minuten in hartje Den Haag. De bedrijventerreinen Noord West en Spaanse Polder zijn nabij gesitueerd. Door de aanleg van de A16 Rotterdam wordt de bereikbaarheid nog beter dan deze nu al is.

Parkeergarage en fietsenstalling

Parterre heeft een afgesloten parkeerterrein met 43 parkeerplaatsen, waarvan 6 parkeerplaatsen met EV laadpunt. Daarnaast is er een overdekte stallingplaats voor fietsen.

Huurprijs

De huurprijs is vanaf € 185,- per m² v.v.o, exclusief btw en servicekosten. Een parkeerplaats kost € 1.500,- per plaats per jaar, excl. btw. Download hieronder de verhuurbrochure van Parterre.

Beschikbaar ca.
2.100m2
Je werknemers komen hier samen om te werken en elkaar te ontmoeten!
Neem contact op met de makelaarArrow right